Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není to církve versus hnízdo.

Církevní restituce schválil demokraticky zvolený parlament a způsob schválení byl dle Ústavního soudu v pořádku. Tím padá každá další debata (osobně je považuji za správné).

Každopádně církevní zákony jsou v souladu s našimi zákony!!

Čapí hnízdo není zákon a v kauze není rozhodující jen to zda byly porušeny zákony -to opravdu rozhodne OLAF či policie a soudy.

Po pravdě asi u nás ani nikde na světě není podnikatel s miliardovým majetkem, který by se občas nepohyboval na hraně zákona.

Problém je v tom, že Babiš zcela bezskrupulozně lže.

problém je v tom, že člověk, který minimálně obcházel zákon v oblasti dotací-pokud ho přímo neporušoval-je aktualně "nejvyšším kontrolorem" dotací

Problém je, že člověk, který svou karieru postavil na tom, že ostatní označuje za zloděje a korupčníky zcela evidentně sám byl "zlodějem" a "korupčníkem"(agrotec).

Ostatně tím kdo před babišem nejvíce ostatní označoval za Korupčníky byl Dr.Ráth. Jak to dopadlo s ním všichni víme-jestli ho babiš bude následovat teprve uvidíme.

2 2
možnosti
Foto

Církevní restituce byly schválené za pomoci poslance odsouzeného za korupci a nikým nevolené strany LIDEM, kterým byl Nečasem slíbený poslanecký klub (tedy peníze).

Církevní restituce tedy byly prosazeny naprosto zavrženíhodným a nemorálním způsobem.

V Ústavním soudu měli převahu katolíci, takže jen posvětili politickou korupci.

Pokud by církevní restituce byly v pořádku, tak je posvětili všichni členové ÚS.

3 2
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 12,40
  • Průměrná čtenost 595x
Dlouhou část života se zabývám historií. Píšu proto, protože mne to baví, vydělat se tím nedá a snad ani nechci. Jako elektronické knihy jsem vydal velmi obsáhlou práci „Průvodce dějinami zdravotnictví“, http://www.jine-knihy.cz/kniha/pruvodce-dejinami-zdravotnictvi o které si troufám tvrdit, že je nejobsažnější u nás a potom studii „Edvard Beneš bez adorace“ https://www.kosmas.cz/knihy/205623/edvard-benes-bez-adorace/ mapující život našeho druhého prezidenta v kontextu doby za využití vzpomínek jeho vrstevníků.

Seznam rubrik