Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Priorita Evropské komise: Udržet postavení Evropy jako atraktivní destinace pro migranty v době demografického poklesu.

https://ec.europa.eu/commission/priorities/migration_cs

1 0
možnosti
JH

J84i69ř34í 38H86r90b18e40k

14. 6. 2017 8:02

Těch 2600 ubytovaných migrantů EU nijak nevytrhne, ale bylo by asi „nepříjemné“

kdyby se státy V4 staly i přes svou komunistickou minulost výkladní skříní bezpečnosti a prosperity - to by hodně kontrastovalo s multikulturně obtěžkaným Západem a jasně ukázalo na chybná rozhodnutí. Dalším důvodem může být snaha hned v základu exemplárně potrestat možné buřičství, aby něco podobného nenapadlo další... Pokud se ve svých odhadech jejich motivace mýlím, tak by na ně u toho soudu mělo zapůsobit, že kvoty naplníme vrchovatě, nebo třeba i několikanásobně imigrantama z Vietnamu/Ukrajiny. Z hlediska multikulturních hodnot, by přeci mělo být jedno, z jaké země zájemce pochází... pokud tedy ve skutečnosti nejde jen o to, přinutit asimilovat právě tu nekompatibilní kulturu.

Prostě jsme udělali chybu spojením s těmi, kteří si levičácko-sociálně-násilně-rozdávačné experimenty ještě nevyzkoušeli jako my a neví na vlastní kůži kam to vede. Otázka pro právníky je, jestli z toho jde vylézt bez aury neférového nedodržování smluv... Pokud by to šlo czexitem, tak by váhat po tomto soudu už nemělo.[>-]

6 0
možnosti
MB

Můžeme oprávněně současnost ČR kritizovat - směle ovšem tvrdím, že žiji asi vejlepší možné epoše, (srovnání mám). Je zde sice nejbizardnější projekt - již 600 let - začleňování cikánů ... Furt to nejde . Na straně druhé vyjímka - zcela homogenní a bezpečná země ! Logiku to dává - neměli jsme žádné kolonie, naše tradice jsou zcela jiné ... Čili nadávat možno - nadávat nutno .... Nicméně, radujme se a veselme se ... :-)

0 0
možnosti
JV

Nikdo česko nenutil do EU . Bohužel udělala se ve smlouvě chyba, nikoho nemohou vyhodit.

0 1
možnosti
Foto

Zato Česko hrubě a neomaleně donutili podepsat Lisabonskou smlouvu.

7 0
možnosti
MB

Je to těžké, být v nějakém spolku - asi tam budou nějaké pravidla, příjímat ročně 60 mld Kč a uplaňovat svá práva. Jsem proti utečencům, nepochybný zdroj problémů - pak směr Brusele i šílený ... Jak už to ovšem bývá, vylévá se horlivě vanička. S tou mizí i pohledy, že asi nějaká pomoc by se uskutečňovat měla - pak se objeví jedinci a spolky, které na tematu staví svou existenci a % oblíbenosti. Pak i určitým řešením je, si svou bezpečnost prostě i sankčně zaplatit ... :-)

1 2
možnosti
Foto

Nemohu si pomoci, ale podle oficiálních dokumentů byla Evropská unie založena 1. listopadu 1993 v Maastrichtu v Nizozemí a jejími zakládajícími členy bylo Německo, Itálie, Francie, Nizozemsko, Belgie a Lucembursko. Pokud máte jiné informace, rád se poučím.

0 0
možnosti
Foto

Ano Maastricht byl podepsán v roce 1993 ale základy EU byly položeny v roce 1958

1 1
možnosti
Foto

...r. 1993, byly zakládajícími členy nově vzniklé Evropské unie...Teda na to, že se zabýváte historií, jste napsal pěkný blábol. A jinak... chtěli jste do EU, tak nebrečte. Těch kteří vás varovali bylo dost.

4 2
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 12,40
  • Průměrná čtenost 595x
Dlouhou část života se zabývám historií. Píšu proto, protože mne to baví, vydělat se tím nedá a snad ani nechci. Jako elektronické knihy jsem vydal velmi obsáhlou práci „Průvodce dějinami zdravotnictví“, http://www.jine-knihy.cz/kniha/pruvodce-dejinami-zdravotnictvi o které si troufám tvrdit, že je nejobsažnější u nás a potom studii „Edvard Beneš bez adorace“ https://www.kosmas.cz/knihy/205623/edvard-benes-bez-adorace/ mapující život našeho druhého prezidenta v kontextu doby za využití vzpomínek jeho vrstevníků.

Seznam rubrik