Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P78e25t35r 54B70u86r76i92a52n

28. 8. 2017 18:18

Když pominu, že Ali Babiš a jeho loupežníci jsou uvádění jako svědkové a že žádost sněmovně o vydání zřejmě nepodléhá utajení, tak nelze zapomenout, že tento loupežník označil za zloděje všechny živnostníky plošně a ještě k tomu nechal na obrazovkách TV defilovat 18 obrázků nemocnic vystřižených z časopisu a u toho nechal vyřvávat: tohle vám ukradli!

2 1
možnosti
VH

1. Publikoval jste své námitky již nejméně dvacetkrát dříve? Proč až teď?

2. Nejsem si jist, že probíhá trestní stíhání. Bylo by zřejmě nezákonné. Všimněte si, prosím, že je PS žádána o 'vydání k trestnímu stíhání'. Pokud poslanec nebyl "vydán", evidentně nesmí být stíhán. Proto byli pánové Babiš a Fatýnek vyslýcháni jako svědci.

3. O zahájení trestního řízení rozhodne policejní orgán usnesením. Bez usnesení není trestní řízení proti osobě vedeno.

Závěr: Máte pouze dojmy, a ty jsou blbé.

4 2
možnosti
VH

Proč záporný klik, pane Kazimoure? Proč ne oponentura?

0 0
možnosti
VH

Dnes poslanecká sněmovna rozhodne houby. Ona totiž ani nezasedá. Jedná jen sněmovní výbor. (A ani ten nejspíš dnes nerozhodne o svém doporučení.)

2 0
možnosti
PK

Vítejte v Čechách, kde je rozhodnuto ještě před ukončením vyšetřování a to skoro vždy..R^

0 2
možnosti
VK

Není Korecký. Jen tomu vyšetřování někdo hází klacky pod nohy. Níže jsi dotaz ohodnotil mínusem. Můžeš odpovědět?

3 0
možnosti
JH

Bojoval jste i u jiných žádostí?

0 0
možnosti
VK

Jen se zeptám, co Policie zveřejnila? Zatím veškeré zveřejněné informace jdou z parlamentu. Policie dokonce odmítla sněmovní komisi poskytnout spis a umožnila pouze nahlédnutí. Zapomínáte, že sněmovní schůze je ze zákona veřejná.

3 2
možnosti
ED

Poprvé v životě dávám někomu na blogu karmu - naprosto s Vámi souhlasím, přečtěte si i moje 2 příspěvky: 1/ z 15/8 Soustředěný permanentní tlak zesiluje, buďme bdělí! a předcházející, když to začalo: 2/ z 2.6 Co je tohle za prasárnu s více než tisícovkou čtoucích. Ať se daří! ED

2 0
možnosti
VK

Človíčku, zapomínáte, že se jedná o poslance a Policie učinila kroky dle zákona. Požádala o vydání ke stíhání. Nevím, jak by to v tomto případě mělo jít anonymně? Poradíte nám?

7 2
možnosti
IN

Moji známí z Liptova se diví : Aká to u vás na Čechách dlhá estráda s Babišom, čiže dočkajtě sa rezultátou, sorry ako !:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 12,40
  • Průměrná čtenost 595x
Dlouhou část života se zabývám historií. Píšu proto, protože mne to baví, vydělat se tím nedá a snad ani nechci. Jako elektronické knihy jsem vydal velmi obsáhlou práci „Průvodce dějinami zdravotnictví“, http://www.jine-knihy.cz/kniha/pruvodce-dejinami-zdravotnictvi o které si troufám tvrdit, že je nejobsažnější u nás a potom studii „Edvard Beneš bez adorace“ https://www.kosmas.cz/knihy/205623/edvard-benes-bez-adorace/ mapující život našeho druhého prezidenta v kontextu doby za využití vzpomínek jeho vrstevníků.

Seznam rubrik