Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Jsem apolitický - přesto mě opozice zklamala, že dosud nedokázala být razantnější a důslednější.

V demokratickém státě by se nemělo stát, aby si vláda dělala rok, co chce, a ještě k tomu opakovaně porušovala Ústavu.

3 0
možnosti
Foto

Příliš sledujete televizi a propagandu, je potřeba věci hodnotit objektivně a střízlivě. Zdravotnictví situaci zvládá, pan premiér Babiš se snaží, maká. A to je dobře !!

0 6
možnosti
ZH

No, víte, ono není makat jako makat. Někdo maká až do úplného vysílení, ale výsledky za ním nejsou žádné vidět. Důvodem může být třeba to, že je naprostý chaotik, nechápe priority a sedře se na nepodstatných podružnostech, aby při tom zcela vynechal to, co je nutné. To se často stává lidem, kteří jsou ve vrcholové pozici a místo strategických věcí řeší mikromanažment.

4 0
možnosti
PK

Svatá pravda u voleb to nebude jednoduché...

1 0
možnosti
RK

Pane Kazimoure, co zapojit hlavu? Sněmovna vyhlásí nedůvěru vládě a Zeman pověří Babiše, který tak jako tak dovládne do voleb. A navíc by si mohl hrát na ublíženého, jak mu všichni hází klacky pod nohy. Osm měsíců před volbami je to ztráta času. Ale Babiš by si to jistě přál.

0 0
možnosti
LH

ale vy jste před 14 dny psal že měl Babiš spojit hlasování o NS s hlasováním o důvěře vlády - tak jak to tedy je;-D

1 1
možnosti
PB

P59e48t15r 46B62u20r51i89a68n

27. 2. 2021 15:38

Mimo posledního odstavce souhlas. Nemyslím si, že by komunisté nechali shodit vládu, a za druhé je to asi už i zbytečné.

A jinak:

Trasování se ukázalo jako konina, PES zkrachoval, roušky, které prvně nebyly, se ve chvíli kdy už zase byly z Číny, ukázaly být jako neúčinné. Noste dvě na sobě. Nebo raději tři s igelitem uvnitř. Anebo dva respirátory se žábou uvnitř. Kdo nemá žábu, použije něco úplně jiného. A necourejte se nám po třech v krámu. Od srocování lidí máte supermarkety a nákupáky. Omezili jsme provoz hospod o tři hodiny. Pak se ale ukázalo, že covid má hodinky a vyhmátne si vás cestou domů. Tak jsme to šmatlání po městě po setmění zarazili úplně.

Rezervační očkovací systém zkolaboval. Ale nezoufejte, stejně k němu není vakcína. Vlastně je, ale v kanclu v lednici u pana velkouzenáře. A tam kde si ji doktoři dovezou sami, tam zas nemají jehly. Pan očkovací koordinátor není doktor, on nemohl vědět, že do stříkaček patří ještě vakcína a jehla. Tak po něm laskavě neřvěte.

A tohle všechno jsme už dokázali. A taky dvacku tisíc mrtvých. Naše výsledky mluví za nás, za vládu odborníků. Tak aspoň z toho vidíte, proč to potřebujeme prodloužit. Kalousek nám doporučil, abychom si to nechali rovnou i zesílit, hambář jeden. No nic. Právě nakusujeme druhou půlku bilionu a k tomu potřebujeme podporu vás, obyčejných lidí. Stůjte při nás a moc nečtěte. Akorát vás to poplete. Všechno co potřebujete vědět vám řekneme my. Tak Čau lidi.

5 0
možnosti
VF

Jo, jo, všechno je to na enóno, jen dejte pozor, abyste se tou nenávistí k velkouzenářům nezalknul.

1 6
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 12,40
  • Průměrná čtenost 595x
Dlouhou část života se zabývám historií. Píšu proto, protože mne to baví, vydělat se tím nedá a snad ani nechci. Jako elektronické knihy jsem vydal velmi obsáhlou práci „Průvodce dějinami zdravotnictví“, http://www.jine-knihy.cz/kniha/pruvodce-dejinami-zdravotnictvi o které si troufám tvrdit, že je nejobsažnější u nás a potom studii „Edvard Beneš bez adorace“ https://www.kosmas.cz/knihy/205623/edvard-benes-bez-adorace/ mapující život našeho druhého prezidenta v kontextu doby za využití vzpomínek jeho vrstevníků.

Seznam rubrik